TEL: 031 742 545 pon-pet: 8:00-17:00 Email: info@ndrs.si   Youtube   Linkedin
POMOČ IN SVETOVANJE: 031 742 545
 

NDRS

Blagovna znamka NDRS podjetja ALVO GLOBAL D.O.O. je še ena izmed blagovnih znamk podjetja ALVO GLOBAL, ki je poznana na mednarodnih trgih ter predstavlja izdelke in storitve visoke kakovosti. Izdelki in storitve blagovne znamke NDRS na področju sanacij kanalizacij brez izkopa omogočajo uporabnikom v tovrstnem segmentu: hitro, učinkovito in cenovno ugodno sanacijo in vzdrževanje kanalizacijskih vodov.
 
Blagovna znamka s kratico NDRS izvira iz ideje in angleške različice NO DIG REPAIR SYSTEMS, kar v slovenskem jeziku pomeni sistemi za sanacijo brez izkopa.
 
Pod blagovno znamko NDRS podjetje ALVO GLOBAL D.O.O. skupaj s svojimi poslovnimi partjerni razvija, prozivaja in trži izdelke za sanacijo in vzdrževanje kanalizacijh in drugih cevnih vodov, s katerimi privarčujemo čas, denar in vam prihranimo nepotrebne izkope vrtov, dvorišč, cest, zidov, ipd. 

ALVO GLOBAL D.O.O.


ALVO GLOBAL je družinsko podjetje za razvoj, prozivodnjo, marketng in trženje, ki ima razpoznavnost na mednarodnih trgih v različnih segmentih izdelkov in storitev.
 
V ALVO GLOBALU stremimo in investiramo naš čas in denar v razvoj, izboljšave in kvaliteto v vse izdelke in storitve, ki prinašajo rešitve in zadovoljstvo njihovim uporabnikom.
 
Da lahko zagotovimo izdelke in storitve na najvišji ravni, vedno udeležujemo vse naše dologletne poslovne partnerje tako v razvoj kot v samo proizvodnjo, trženje in marketing.
 
Prioriteta našega podjetja je zadovoljstvo zaposlenih, naših strank in poslovnih partnerjev.


 
Vse pravice pridržane © ALVO GLOBAL d.o.o. 2021, izdelava MMStudio